Demokrat Zafer

KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’TA BAHÇE SİNEMASI, GASPAR NOÉ’NİN GERİLİM YÜKLÜ FİLMİ “LUX AETERNA” ile 5 EKİM’DE SONA ERİYOR!

Yaz ayları boyunca püfür püfür bahçe ortamında sinemanın en beğenilen filmlerini sinemaseverlerle buluşturan KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması, 5 Ekim Salı akşamı Gaspar Noé imzalı “Lux Aeterna” filmiyle sona eriyor. Ünlü yönetmen Gaspar Noé’nin gerilim yüklü yapıtı, cadılar hakkında çekilen bir filmin setinde yaşananları anlatıyor. URU organizasyonu ve Türk Tuborg A.Ş.’nin katkılarıyla gerçekleştirilen etkinliğin biletleri Biletix’te!

KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması, 5 Ekim 2021 Salı akşamı sinemaseverleri, 2018’de “Climax” ile ortalığı kasıp kavuran ünlü yönetmen Gaspar Noé’nin imzasını taşıyan “Lux Aeterna” ile karşılayacak

“Lux Aeterna”da, aktris olan Charlotte Gainsbourg ve Béatrice Dalle, cadılar hakkında çekilecek bir filmde rol alır. İki oyuncu setteyken yaşanan teknik problemler ve psikotik gecikmeler, çekimin yavaş yavaş kaosa sürüklenmesine neden olur. Kamera arkasında yaşananları yansıtan ve film yapma sanatına dair canlı bir deneme niteliğindeki “Lux Aeterna”, aynı zamanda sinema, film aşkı ve setteki histeriler hakkında yapılmış sıradışı bir çalışma.

Kapı açılış saati 18.30, film başlama saati ise 21.00 olan etkinliğin biletleri online olarak Biletix’ten temin edilebiliyor.

Tüm Hijyen Önlemleri Alındı

Pandeminin başından itibaren aldığı koronavirüs tedbirlerini hassasiyetle uygulamaya devam eden KüçükÇiftlik Park, sinema tutkunlarını pandemi şartlarına uygun olarak sınırlı sayıda kapasiteyle ağırlıyor. Online biletleme sisteminin kullanıldığı ve HES kodu zorunluluğunun olduğu etkinliklerde misafirlerin ateş ölçümü sağlık görevlileri tarafından yapılırken, ortak alanların hijyeni en üst düzeyde sağlanıyor. Misafirler KüçükÇiftlik Park’a 6 Eylül itibarıyla hayata geçen yönetmelik gereği PCR testi veya aşı kartı ibrazıyla giriş yapılabiliyor.

Künye

Tür: Gerilim, Dram
Yönetmen: Gaspar Noé
Oyuncular: Charlotte Gainsbourg, Béatrice Dalle, Abbey Lee, Félix Maritaud, Karl Glusman
Süre: 51 dakika
Ülke: Fransa
TR Altyazı / 16+, Cinsellik veya Çıplaklık Unsurları İçerir, Olumsuz İçerik

Bilgi için:         instagram.com/kucukciftlikpark

kucukciftlikpark.com

twitter.com/KucukCiftlik

KüçükÇiftlik Park HAKKINDA:

İstanbul’un kalbinde yer alan KüçükÇiftlik Park, 17. yüzyıldan beri şehrin kültür ve eğlence merkezi. Günümüze kadar mesire alanı, hasbahçe, gazino ve lunapark olarak İstanbulluları ağırlayan mekan, bugün kurumsal etkinliklerden lansmanlara, fuarlardan davetlere, düğünlerden dev konserlere, tüm sahne sanatlarından sergilere kadar ses getiren etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı bir etkinlik merkezi olarak hizmet vermektedir. Yaz sezonunda etkinliklerin ihtiyacına göre düzenlenebilen 17.000 kişi kapasiteli alanı, kış sezonunda ise 4.500 kişi kapasiteli kapalı alanı ile şehrin ihtiyacına cevap vermektedir. 2000 metrekarelik çim alana sahip KüçükÇiftlik Bahçe ise yaz sezonunda ayrı bir alan olarak hizmete açılmaktadır.

URU HAKKINDA:

2007 yılından bu yana etkinlik sektöründe faaliyet gösteren URU, yenilikçi projeler geliştirerek geniş kitleleri kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturan çok amaçlı bir organizasyon şirketidir. Gerçekleştirdiği etkinliklerde sunduğu 360 derece hizmetle sektöre alternatif bir soluk getiren URU, kurumsal etkinlik ve lansmanları; konser, parti ve festivalleri; moda tasarım aktivitelerini yenilikçi bir anlayışla tasarlayarak dünya standartlarında bir organizasyon hizmeti vermektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ