Demokrat Zafer

Bodrum Gündoğan’da denize sıfır konumu, uzun sahil şeridi ve kristal berraklığında denizi ile ayrıcalıklı bir tatil sunan Mivara Luxury Resort & Spa, gurme lezzetleri ve üst düzey konforuyla sarı yazın tadını doyasıya yaşamak isteyen konuklarını bekliyor.

2021 yılında Tripadvisor kullanıcılarının oylarıyla belirlenen ‘Best Of the Best’ Ödülleri’nde Avrupa’nın en iyi 25 otelinden biri seçilen, 2019 ve 2020 yıllarında Tripadvisor tarafından Traveller’s Choice ve Mükemmellik Ödülü’ne layık görülen Mivara Luxury Resort & Spa, kışın yoğun temposuna kapılmadan önce sarı yazın keyfini yaşamak isteyenlere sakin ve huzurlu bir ortam sunuyor.

Unutulmaz anlar…

Kendine özgü mimarisi, doğanın içindeki konumu, fark yaratan hizmet anlayışıyla üst düzey konfor sunan Mivara Luxury Resort & Spa, şehrin kalabalığından uzaklaşıp, fiziksel ve ruhsal arınma arayanlar için en ideal rotalardan. Standart odaların yanı sıra 80 metrekare ile 125 metrekare arasında değişen büyüklüklerde jakuzili, özel teraslı, giyinme odalı, salon ve çift banyolu lüks süitleri ve her biri 700 metrekare büyüklüğünde, 9 yatak odalı, özel havuz ve bahçeli villalarıyla hizmet veren Mivara, Bodrum’un enerjisini her detayında yaşatıyor. Dahpne Spa’da özel imza terapilerin yanı sıra sofistike güzellik ve sağlıklı yaşam uygulamalarıyla arınma sağlayan Mivara Luxury Resort & Spa, gurme lezzetleriyle de dikkat çekiyor.

Leziz bir deneyimle büyülenmeye hazır olun

Mivara Luxury Resort & Spa, dünya mutfaklarının baş aktör olduğu çok özel lezzetleriyle konuklarına ayrıcalıklar yaşatıyor. Uluslararası ödüllü Şef Koray Kibar yönetimindeki deneyimli mutfak ekibiyle hizmet veren Mivara, menüsünü her yıl değiştirerek yenilikçi bir motto ile misafirlerine unutulmaz lezzetler sunuyor. Bu yılın konseptini “daha sağlıklı daha fit” olarak belirleyen Mivara, balıktan tavuğa, hafif mezelerden mevsim sebzeleriyle hazırlanan gurme tatlara birçok seçenek sunuyor. Menünün popüler lezzetlerinden biri de Izgara Organik Tavuk Göğüs… Enfes lezzetlerin şık sunumlarla buluştuğu Amanni Restaurant & Lounge’ın menüsünde ise Tapas’tan Mivara Burger’e ve el yapımı makarnaya kadar birçok seçenek yer alıyor.

Izgara Organik Tavuk Göğüs

Malzemeler

200-220 gr arası tavuk göğsü

Marinasyon için: 20 cl zeytinyağı, tuz, karabiber, isteğe göre sarımsak ve soya sos ilave edilebilir.

100 gr siyah pirinç

15 gr tereyağı

20 gr krema

10 gr parmesan peyniri

Mevsime uygun baby sebzeler (Havuç, kabak, patlıcan, patates, arpacık soğan ve kırmızı pancar)

8 gr fesleğen

1 diş sarımsak

4 gr kişniş

4 gr ada çayı

3 gr tarhun otu

10 gr kırmızı Meksika biberi

5 cl elma sirkesi

20 cl zeytinyağı

Yapılışı:

  1. Tavuğu baharatlar ile marine ederek ızgarada pişirin.
  2. Siyah pirinci derin bir kapta haşlayarak süzdükten sonra tereyağı, krema, parmesan peyniri, tuz, karabiber ile lezzetlendirin.
  3. Baby sebzeleri tavada sarımsak, taze fesleğen, tereyağı, tuz ve karabiber ile soteleyerek lezzetlendirin.
  4. Tavuk sos (Chimichurri sos) için sarımsak, maydanoz, kekik, fesleğen, kişniş, adaçayı, tarhun otu ve kırmızı Meksika biberini çok ince doğrayıp zeytinyağı ve sirke ile karıştırın. Tavuk, pirinç ve baby sebzeleri servis tabağına alın ve sos ile tatlandırın.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ