Demokrat Zafer

Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi’nde Observer Yazılımını Anlatacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş Enerji Verimliliği Danışmanlık firması Vat Enerji, Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi’nde Observer Enerji İzleme ve Yönetme yazılımı anlatacak.

Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi için hazırlıklarına devam ettiklerini anlatan Vat Enerji Genel Müdürü Altuğ Karataş, “Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi’nde hayata geçmiş projeleri, online Observer üzerinden anlık enerji tasarrufunu izleyerek müşterilerimize izleteceğiz. Düşük karbon ekonomisine geçiş sürecinde endüstriyel tesislerin birim ürün başına enerji harcamalarını azaltmaları için hizmet ve çözümlerimizi sunacağız. Enerjisini azaltmak, düşük karbon ile üretim ve hizmet sunmak isteyen herkesi Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi’ndeki Vat Enerji standımıza bekliyoruz” dedi.

ENERJİ VERİMLİLİĞİ İÇİN YOL HARİTASI

“VAT ENERJİ olarak 2021 ilk yarısında enerji bakanlığından onay almış 88 adet Verimlilik Artırıcı Projenin %50 sini hazırlama başarısı gösterdik. Birçok enerji verimliliği projesini hayata geçirdik ve enerji verimliliği etüdleri ile müşterilerimize enerji verimliliği yol haritalarını oluşturduk. Son bir yılda geliştirdiğimiz Observer enerji izleme ve yönetme programımız ile önümüzdeki süreçte sanayi ve binalarda enerji yoğunluğunu azaltmak ve enerjiyi yönetmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dünya çapında firmalara Yerli olan Observer’ı kurmaya ve enerjilerini izleyerek yönetmeye başladık. Observer enerji izleme ve yönetme yazılımımızı yani dijital enerji yöneticisini sanayi ve binalardaki tüm kurum ve kuruluşlara tanıtarak hem enerji tüketimlerini azaltmalarını sağlamak hem de karbon salımının düşmesi için katkıda bulunmaya devam edeceğiz.”

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş Enerji Verimliliği Danışmanlık firması olarak Enerji Etüdü, Enerji verimliliği hibe/destek danışmanlıkları olduğunu belirten Karataş; “Observer Enerji İzleme ve Yönetme yazılımımız, ISO 50001 Enerji Yönetimi Danışmanlığımız ve Enerji Performans Sözleşmesi ile tasarrufundan yatırımını ödeyen finans modellerimiz ile Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesinde olacağız. Zirvede hayata geçmiş projeleri, online Observer üzerinden anlık enerji tasarrufunu izleyerek müşterilerimize izleteceğiz. Düşük karbon ekonomisine geçiş sürecinde endüstriyel tesislerin birim ürün başına enerji harcamalarını azaltmaları için hizmet ve çözümlerimizi sunacağız. Enerjisini azaltmak, düşük karbon ile üretim ve hizmet sunmak isteyen herkesi Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi’ndeki Vat Enerji standımıza bekliyoruz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ