Demokrat Zafer

Herşeye Rağmen Ayaktayız!

Türk Eğitim Sendikası Bursa 3 Nolu Şube Yöneticileri; İş Yeri Temsilcileri ile bir araya geldi. Buluşma sonrası Şube Başkanı Ömer Işıkoğlu; gazetemize yaptığı açıklamada; “Türk Eğitim-Sen’in haklı ve şerefli mücadelesine ihlasla omuz veren İŞ YERİ TEMSİLCİLERİMİZLE istişare toplantımızı gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz.

Her türlü fitneye karşı dimdik duruş gösteren, ahlaksızlığa boyun eğmeyen kahramanlarımız ile Genel Merkez Yöneticilerimizi bir araya getirdik. Çok verimli ve güzel geçen toplantımıza katılan arkadaşlarımız başta olmak üzere, mazeretlerinden dolayı katılamayıp bizlerle birlikte olduğunu beyan eden tüm dostlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.
Genel Merkez Yöneticilerimiz Sayın Musa AKKAŞ ile Sayın Mehmet Yaşar ŞAHİNDOĞAN’ın katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz “Türk Eğitim Sen Bursa 3 Nolu Şube İş Yeri Temsilcilerimiz ile İstişare Toplantımız” yerelde Şubemize genelde de Sendikamıza hayırlar getirmesini dileriz. 6. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmelerinde Sendikamızın tutum ve tavırları, TES Bursa 3 Nolu Şube’nin Kongre Gündemi, Türk Milli Eğitim çalışanlarının sorunları ve sendikamızın çözüm önerileri ile İlksan Seçimleri üzerine yaptığımız toplantımız çok verimli geçti.
Katılımlarından dolayı Genel Başkan Yardımcılarımız Sn. Musa AKKAŞ ve Sn. Mehmet Yaşar ŞAHİNDOĞAN’a
Türkiye Kamu Sen Bursa İl Temsilcimiz Sn. İbrahim BULUT’a, TÜRKAV Bursa İl Başkanı Sn. Muammer KURNAZ’a, Türk Eğitim Sen Bursa 2 Nolu şube başkanı Sn. Fatih GÜMÜŞ’e, Şubemize bağlı İlçelerin çok kıymetli sendika temsilcisi ve yönetimlerine, değerli okul müdürü ve müdür yardımcılarımıza ve İLKESİ ÖNCE ÜLKESİ OLAN ÇOK DEĞERLİ İŞ YERİ TEMSİLCİLERİMİZE teşekkür ederiz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin inşallah.” dedi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ