Demokrat Zafer

Erdoğan: “ABD, terör örgütlerine beklenenin çok üstünde destek veriyor”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı sonrası yaptığı açıklamada, “İki NATO ülkesi olarak bu konumda olmamalıydık. Terör örgütleriyle ilgili mücadelede ABD, terör örgütlerine beklenenin çok üstünde destek veriyor. Mücadeleyi bırakın onlara yüklü miktarda araç gereç desteği veriyor. ” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası gazetecilere açıklama yaptı.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Daha önceden hiçbir ABD lideri ile bu durumu yaşamadık.İki NATO ülkesi olarak daha farklı konumda olmamız gerekir. Beklenen noktada değilsek bunu da ifade etmek gerekir. Şu ana kadar ABD’li liderlerle böyle bir durum yaşamadık. Terör örgütleriyle ilgili mücadelede ABD, terör örgütlerine beklenenin çok üstünde destek veriyor. Mücadeleyi bırakın onlara yüklü miktarda araç gereç desteği veriyor.  Bu tür yaklaşımlar olunca dünya ile paylaşmamız gerekir.

Alınacak tedbirler gerek halkımız gerek ortaöğretim ve üniversitelere yönelik çok farklı olmamalı. Bakanımla yaptığım görüşmede bunlardan da taviz veremeyiz diyor. Bilim Kurulu’nun maske konusunda bir hassasiyeti var. Bundan taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Vefata önem veriyorum, vakaların da asgariye inmesine yönelik başat tedbirlerimiz olacak.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ