Demokrat Zafer

E-TWİNNİG ULUSAL VE AVRUPA KALİTE ETİKETLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

2020 yılında e-Twinning projelerine katılım sağlayan 141 öğretmene Ulusal ve Avrupa kalite etiketi verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik Ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde e-Twinning Ulusal Destek Servisi koordinasyonunda yürütülen e-Twinning faaliyetleri kapsamında proje hazırlayan öğretmen ve “e-Twinning Okulu” olmaya hak kazanan okulların müdürlerine belgeleri teslim edildi.

Mahmut Celalettin ÖKTEN İmam Hatip Ortaokulun ‘da salgın tedbirlerine uyularak düzenlenen törene; Yıldırım Kaymakamı Adem YAZICI, İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa SEVİNÇ, eğitim yöneticileri ve öğretmenler katıldı. E-Twinning Proje Stantlarını gezen Yıldırım Kaymakamı Adem YAZICI ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa SEVİNÇ yürütülen projeler hakkında bilgi aldı.

Düzenlenen törende konuşan Yıldırım Kaymakamı Adem YAZICI ” e-Twinning Kalite Etiketi almaya hak kazanmış, öğretmen ve okul yöneticilerimizi kutluyorum. 2020 Eğitim Öğretim yılı sürecinde Bursa ili Yıldırım ilçesi genelinde İlçe Müdürlüğüne bağlı okullarda gerçekleştirilen projeler sonucunda 19 okul “e-Twinning Okulu” olmaya hak kazandı. Bu süreçte e-Twinning projeleri uygulayan 65 okulumuzun öğretmenleri de 141 Ulusal ve Avrupa kalite etiketleri ile ödüllendirildi. Bu sayının katlanarak artması gurur verici.” dedi.

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa SEVİNÇ ise ‘’Bugün buraya Avrupa Türkiye ortaklı e-Twinning proje çalışmalarında çok kısa bir zamanda başarılarını katlayarak arttıran ve bu çalışmalarına öğrencilerini katarak sevgi ile uzakları yakın yapan, okulunun ve ilçesinin adını Türkiye’de, Avrupa’da duyuran siz değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Covid 19 salgını sürecinde dahi çalışmalarını aksatmadan devam ettiren başta kaymakamımız olmak üzere tüm okul yönetici ve öğretmenlerimize, e-Twinning il ve ilçe ekiplerine gönülden teşekkür eder, saygılarımı sunarım.’’ dedi.

Konuşmaların ardından Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Ulusal Destek Servisi tarafından gönderilen ödüllerin dağıtımına geçildi. Belge dağıtımı ve fotoğraf çekimi pandemi kurallarına uygun bir ortamda gerçekleştirilerek katılımcılara teşekkür edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ