Demokrat Zafer

İSTANBUL’UN ESKİ EĞLENCE HAYATINA GERİ DÖNDÜĞÜMÜZ “KENAN DOĞULU İLE ÖZEL BİR GECE”DE MİSAFİRLER, KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’TA HER ZAMANKİNDEN FARKLI BİR DENEYİM YAŞADI!

Pop müziğin sevilen ismi Kenan Doğulu, 19 Eylül Pazar akşamı We Are The Walkers X KüçükÇiftlik Club Presents kapsamında, KüçükÇiftlik Parkta sahne aldığı gecede misafirlere her zamankinden farklı bir konser deneyimi sundu!  İstanbulun eski eğlence hayatını aratmayan gecede Doğulu, enerji saçan sahne performansı ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla misafirleri coşturdu. Sahnede Kenan Doğulu’ya Ozan Doğulu eşlik etti. Elegant bir gece kulübüne dönüşerek şehre yepyeni bir konsept sunan KüçükÇiftlik Park’taki geceye katılanlar arasında Ece Dağıstan Say, Erkan Özerman, Enis Arıkan, Aslı Kızmaz, Mert Fırat, İdil Fırat, Şevket Çoruh, Özge Çoruh, Özgür Ozan, Onur Özaydın, Naz Aydemir Akyol gibi tanınmış isimler de vardı. Misafirler kendilerine özel olarak hazırlanan konforlu localarında doyasıya eğlenip dans ettiler. Adeta güzel günlere dönüşün müjdelendiği geceler önümüzdeki yaz da KüçükÇiftlik Park’ta devam edecek!

Kenan Doğulu, şehrin rakipsiz eğlence merkezi KüçükÇiftlik Parkta İstanbul’un eski gece hayatını aratmayan farklı bir konser seçkisiyle sahne aldı. We Are The Walkers X KüçükÇiftlik Club Presents kapsamında elegant bir gece kulübüne dönüşen mekanda Kenan Doğulu, “Çakkıdı”, “Kandırdım”, “Tencere Kapak” gibi dillerden düşmeyen eski şarkılarının yanı sıra “Bumaya” adlı yeni şarkısını da söyledi. Misafirler kendilerine özel olarak hazırlanmış localarında müziğin, dansın ve eğlencenin tadını doyasıya çıkardılar. Kenan Doğulu hayranları önümüzdeki yaz da İstanbul’un özlenen eğlence hayatının canlanacağı gecelere KüçükÇiftlik Park’ta yeniden kavuşacak.

Bilgi için:         instagram.com/kucukciftlikpark

kucukciftlikpark.com

twitter.com/KucukCiftlik

KüçükÇiftlik Park HAKKINDA:

İstanbul’un kalbinde yer alan KüçükÇiftlik Park, 17. yüzyıldan beri şehrin kültür ve eğlence merkezi. Günümüze kadar mesire alanı, hasbahçe, gazino ve lunapark olarak İstanbulluları ağırlayan mekan, bugün kurumsal etkinliklerden lansmanlara, fuarlardan davetlere, düğünlerden dev konserlere, tüm sahne sanatlarından sergilere kadar ses getiren etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı bir etkinlik merkezi olarak hizmet vermektedir. Yaz sezonunda etkinliklerin ihtiyacına göre düzenlenebilen 17.000 kişi kapasiteli alanı, kış sezonunda ise 4.500 kişi kapasiteli kapalı alanı ile şehrin ihtiyacına cevap vermektedir. 2000 metrekarelik çim alana sahip KüçükÇiftlik Bahçe ise yaz sezonunda ayrı bir alan olarak hizmete açılmaktadır.

URU HAKKINDA:

2007 yılından bu yana etkinlik sektöründe faaliyet gösteren URU, yenilikçi projeler geliştirerek geniş kitleleri kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturan çok amaçlı bir organizasyon şirketidir. Gerçekleştirdiği etkinliklerde sunduğu 360 derece hizmetle sektöre alternatif bir soluk getiren URU, kurumsal etkinlik ve lansmanları; konser, parti ve festivalleri; moda tasarım aktivitelerini yenilikçi bir anlayışla tasarlayarak dünya standartlarında bir organizasyon hizmeti vermektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ