Demokrat Zafer

Belçika çikolatalı ve özel kremalı profiterol ile damakları çatlatıyor

Onu sadece top şeklindeki hamurun içine doldurulmuş özel krema ve üstü eritilmiş çikolata kaplı bir tatlı olarak tarif etmek yeterli kalmıyor. O, seveni için eşi bulunmaz bir lezzet… Çikolata ve kremanın mükemmel uyumunu sergileyen profiterol, en sevilen tatlılar arasında tahtını koruyor. Kurulduğu günden bu yana ürünlerinin kaliteli, doğal, taze ve besleyici olmasından ödün vermeyen Serez Dondurmacısı, üretim tesisinde özenle hazırladığı yüzde yüz katkısız özel kremalı ve Belçika çikolatalı profiterolleri ile gönülleri fethediyor.

Gurme tatlarıyla sektöre lezzetli bir soluk getiren Serez Dondurmacısı, sekiz kategoride 46 ayrı dondurma çeşidinin yanı sıra özel kremalı ve Belçika çikolatalı profiterolü ile de tatlı severlerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Üretim tesisinde özenle hazırlanan profiterolleri tüketicilerin beğenisine sunan Serez Dondurmacısı’nın taze üretilen bu lezzetine hem şubelerden hem de Trendyol Yemek, GetirYemek ve Yemeksepeti uygulamasından online olarak erişilebiliyor.

Birbirinden lezzetli Serez Dondurmacısı ürünlerine; İstanbul’da Kartal, Maltepe, Bostancı, Acıbadem, Kozyatağı, Ataşehir ve Bakırköy şubelerinin yanı sıra www.serezdondurmacisi.com, Trendyol Yemek, GetirYemek ve Yemeksepeti uygulamasından ulaşılabiliyor. Serez Dondurmacısı web sitesinden verilen siparişler için Türkiye’nin dört bir yanına gönderim yapılıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ