Demokrat Zafer

ŞAHİT ORDUSU İLE “EVET” DEDİLER.

Ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut ile söz yazarı ve caz yorumcusu Ada Sanlıman beş yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandırdılar.

Çiftin nikah defterini 12 kişilik şahit ordusu ile birlikte imzaladığı törende; Mehmet Turgut’un şahitliğini Mustafa Alabora, Serdar Bilgili, Ömer Faruk Sorak, Alper Kul, Keremcem, Ufuk Ateş, Erdinç Togulga yaparken Ada Sanlıman’ın şahitliğini Birce Akalay, Pelin Kaçar, Selma Merter, Selin Ataman üstlendi. 

Muğla, Akyaka’da Dane Gökova otelinde gerçekleşen samimi, neşeli, içten düğüne gelinle damadın ailesi ve çok yakın dostlarından oluşan 200 kişi katıldı. Konuklar arasında Ayşegül Dinçkök, Birce Akalay, Banu Zeytinoğlu ve Mustafa Alabora, Serdar Bilgili, İlksen ve Ahmet Utlu, İpek ve Ömer Faruk Sorak, Aylin Kontente ve Alper Kul, Keremcem, Doğan Duru, Güneş Duru, Selçuk Basa, Güvenç Dağüstün, Burçin Büke, Melek ve Ali Manisalı, Derya Alabora, Memet Özer, Can Yücel, Ayşe Mine ve Süha Derbent, Asuman Dabak da yer aldı. 

Renkli sahnelerin yaşandığı düğünde kurulan özel sahnede ise Redd, Keremcem, Güvenç Dağüstün, Sasa sahne alarak gelin ve damat için şarkı söylediler. Yakında single’ı çıkacak olan gelin Ada Sanlıman’ın da konukları için şarkılarını seslendirdiği düğünde Sanlıman ve Birce Akalay’ın birlikte “Dance Me to the End of Love” adlı Leonard Cohen şarkısını söylemesi düğünün samimi ortamını doruk noktasına çıkarttı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ