Demokrat Zafer

AJDA PEKKAN, KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’TA “SÜPERSTAR” BİR GECEYE İMZA ATTI!

Süperstar Ajda Pekkan, şehrin rakipsiz eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ta düzenlenen özel gecede verdiği konserde modacı Cihan Nacar imzalı kostümü, özel sahne tasarımı, görsel sürprizleri, hep bir ağızdan söylenen şarkıları ve hayranlık uyandıran enerjisiyle misafirlere unutulmayacak bir akşam yaşattı! We Are The Walkers X KüçükÇiftlik Club Presents kapsamında 18 Eylül Cumartesi akşamı gerçekleşen etkinlikte aralarında Erkan Özerman, Saffet Emre Tonguç, Mahmut Anlar, Ender Sanal, Taner Horoz, Kaan Müjdeci, Begüm Kütük, Erdil Yaşaroğlu, Tuğkan, Gözde Akpınar, Müge Boz, Elçin Afacan, Alican Aytekin, Çiçek Acar, Beril Kayar, Bulut Reyhanoğlu ve Gökay Gündoğdu gibi ünlü isimlerin de olduğu misafirler, İstanbul’da özlenen gece hayatının, müziğin ve eğlencenin tadını doyasıya çıkarttılar.

Pop müziğin Süperstar’ı Ajda Pekkan, We Are The Walkers X KüçükÇiftlik Club Presents kapsamında elegant bir gece kulübüne dönüşerek misafirlerini ağırlayan KüçükÇiftlik Park’ta ilk kez sahne aldı. Misafirlerin, pandemi koşullarına uygun olarak hazırlanan localı oturma düzeninde eğlendiği mekânda, Pekkan için özel sahne tasarımı ve görsel sürprizler de hazırlandı. İstanbul’da özlenen gece hayatını yeniden yaşatan ve kısa sürede tüm locaların tükendiği gecede misafirler Süperstar’ın dillerden düşmeyen şarkıları ile dans ederek gecenin tadını çıkardılar.

Bilgi için:         instagram.com/kucukciftlikpark

kucukciftlikpark.com

twitter.com/KucukCiftlik

KüçükÇiftlik Park HAKKINDA:

İstanbul’un kalbinde yer alan KüçükÇiftlik Park, 17. yüzyıldan beri şehrin kültür ve eğlence merkezi. Günümüze kadar mesire alanı, hasbahçe, gazino ve lunapark olarak İstanbulluları ağırlayan mekan, bugün kurumsal etkinliklerden lansmanlara, fuarlardan davetlere, düğünlerden dev konserlere, tüm sahne sanatlarından sergilere kadar ses getiren etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı bir etkinlik merkezi olarak hizmet vermektedir. Yaz sezonunda etkinliklerin ihtiyacına göre düzenlenebilen 17.000 kişi kapasiteli alanı, kış sezonunda ise 4.500 kişi kapasiteli kapalı alanı ile şehrin ihtiyacına cevap vermektedir. 2000 metrekarelik çim alana sahip KüçükÇiftlik Bahçe ise yaz sezonunda ayrı bir alan olarak hizmete açılmaktadır.

URU HAKKINDA:

2007 yılından bu yana etkinlik sektöründe faaliyet gösteren URU, yenilikçi projeler geliştirerek geniş kitleleri kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturan çok amaçlı bir organizasyon şirketidir. Gerçekleştirdiği etkinliklerde sunduğu 360 derece hizmetle sektöre alternatif bir soluk getiren URU, kurumsal etkinlik ve lansmanları; konser, parti ve festivalleri; moda tasarım aktivitelerini yenilikçi bir anlayışla tasarlayarak dünya standartlarında bir organizasyon hizmeti vermektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ