Demokrat Zafer

Türk Eğitim Sendikası’nın 1 Nolu Şubesi Mahkeme Kararı ile Tekrar Açılıyor!

Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi tarafından önce istifası istenilen Metin Öksüz, kapatılan Türk Eğitim Sen Bursa 1 Nolu Şubesi’nin mahkeme kararı ile yeniden açıldığını açıkladı.

Türk Eğitim Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Metin Öksüz’ün genel Merkez kararıyla istifası istenmiş, ardından Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi tarafından Türk Eğitim Sen Bursa 1 Nolu Şube kapatılarak yerine Bursa 3 Nolu Şube faaliyete başlamıştı.

Ankara 1. İş Mahkemesi 04/11/2019 tarihli 141 sayılı dava sonucunda Bursa 1 Nolu Şubenin kapatılması ve 3 nolu şubeye bağlanması kararını iptal etti. Karar şu şekilde:

WhatsApp Image 2021 09 16 at 13.53.02

Öksüz sosyal medyasından; “Koltuk kaygıları ile bir dizi hukuksuz karar alınarak 1. Nolu Şube’nin Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi tarafından kapatıldı. Üyelerimizin ve delegelerimizin iradesini yok sayıp sendika içi demokrasiye darbe vurarak yetkisi dışında Bursa 1 Nolu Şubemizi kapatan haksız ve hukuksuz kararlar alarak şahsımın şube başkanlığını düşürmeye çalışan Türk Eğitim-Sen Genel kaybetti. Mahkeme Bursa 1 Nolu Şubenin kapatılması ve 3 nolu şubeye bağlanması kararını iptal etti. Kavgamız şahıslarla değil, bizi kapatan irade ile ilgilidir.

19 YILLIK TÜRK EĞİTİM SENLİYİM!
TÜRK EĞİTİM SEN BENİM İÇİN BİR SEVDADIR SEVDADAN ÖTE…
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSMAMAYI BİZ BU TEŞKİLATTA ÖĞRENDİK!
MÜCADELEMİZ TÜRK EĞİTİM SENLE DEĞİL,
KENDİ KOLTUKLARINI KORUMA KAYGISIYLA BİR DİZİ HUKUKSUZ KARARLAR ALARAK BURSA 1 NOLU ŞUBEMİZİ KAPATAN ŞAHSIMIN VE ÜYELERİMİZİN DEMOKRATİK VE MEŞRU HAKLARINI ELİNDEN ALAN GÖREVİ, GÜVENİ, MAKAMIN GÜCÜNÜ YETKİSİZCE KULLANIP HAKSIZLIK VE HUKUKSUZLUK YAPAN BUGÜNKÜ TÜRK EĞİTİM SEN GENEL MERKEZ YÖNETİCİLERİYLEDİR.” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ