Demokrat Zafer

PİNHANİ ile 25 EYLÜL’DE KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’TA DÜNYADAN UZAKLAŞIYORUZ!

Şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park pandeminin etkilerini müzikle silmeye devam ediyor! En sevilen alternatif rock müzik gruplarından Pinhani, 25 Eylül Cumartesi akşamı bu dünyadan uzaklaşıp şehrin stresinden kurtulmak isteyen sevenleriyle KüçükÇiftlik Park’ta buluşacak. SoldOut Event ve URU işbirliğinde gerçekleşecek konser, dijitalde yayınladığı kendine özgü şarkı yorumları ve besteleriyle tanınan Eda Baba ve Türkçe rock müziğin yeni gruplarından Yangın’ın sevilen şarkılarıyla başlayacak. Kapı açılış saati 19.00 olan konserin biletleri Biletix’te!

Birbirinden keyifli konser, eğlence ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapan KüçükÇiftlik Park, 25 Eylül Cumartesi akşamı sahnesinde Türk alternatif rock müzik grubu Pinhani’yi ağırlayacak. 2004 yılında kurulan Pinhani tüm müzik camiasının diline dolanan “Dünyadan Uzak” teklisinin yanı sıra ilk albümlerinden günümüze kadar en sevilen şarkılarından oluşan bir konser verecek. Vokalde Sinan Kaynakçı, gitarda Akın Eldes ve Eray Polat, klavye ve bas gitarda Selim Aydın, davulda Hami Ünlü’nün yer aldığı grup son olarak pandemi döneminde evde kaydettikleri yeni şarkılar ve eski şarkılarından oluşan “Küçük Bi Evde” adlı albümlerini dijital platformlarda yayınladı.

Akşamın açılışını ise çok yakın zamanda ikinci teklileri “Geri”yi yayınlayan, Türkçe rock müziğin yeni ve sağlam ekiplerinden Yangın yapacak. Çıkış parçaları “Sen” ile rock müzik severlerin dikkatini çekmeyi başaran Yangın, yeni teklileri “Geri” ile isimlerinden söz ettirmeye devam ediyor. Hemen ardından ise sosyal medya ağları üzerinden şarkılarını yayınlayan bağımsız müzisyenlerden Eda Baba sahneye çıkacak. Samimiyeti esas alan yorumlama üslubuyla seslendirdiği şarkılarla özellikle YouTube’da büyük beğeni toplayan müzisyen, son dönem yayınladığı “Deli Divane”, “Dilek Taşı”, “Çaresizim” gibi şarkıların yanında “Sabret”, “Yangın Yeri” gibi en sevilen teklilerini sevenleri için seslendirecek.

On yedi bin kişilik mekânda, pandemi tedbirleri kapsamında üç bin civarı kişinin ağırlanacağı etkinlikte öncekilerde olduğu gibi tüm önlemler üst düzeyde alınıyor. Sürekli temizlik ve dezenfeksiyon yapılan ve 6 Eylül itibarıyla hayata geçen yönetmelik gereği PCR testi veya aşı kartı ibrazıyla giriş yapılabilen KüçükÇiftlik Park’ta ateş ölçümü, maske temini, dezenfektan ünitelerinin kullanımı ve biletlemeyle yeme içme alanında temassız işlemler sürdürülüyor.

KüçükÇiftlik Park’ın Kapıları Tüm Müzik Sektörüne Açık

KüçükÇiftlik Park, yıllardır birlikte yürüdüğü ve pandemi yasakları sebebiyle yaklaşık iki yıldır etkinlik yapamayan müzik organizatörleriyle kötü günleri geride bırakmak adına kolları sıvadı. Sektöre yeniden kapılarını açan KüçükÇiftlik Park,  farklı işbirlikleriyle tüm dostlarına imkan ve mekan sağlayıp müzikseverleri keyifli konserlerde buluşturarak sektörün yeniden canlanmasına katkıda bulunuyor.

Sold Out Event ve URU organizasyonuyla gerçekleşecek konserin biletleri Biletix’te!

Bilgi için:         instagram.com/kucukciftlikpark

kucukciftlikpark.com

twitter.com/KucukCiftlik

KüçükÇiftlik Park HAKKINDA:

İstanbul’un kalbinde yer alan KüçükÇiftlik Park, 17. yüzyıldan beri şehrin kültür ve eğlence merkezi. Günümüze kadar mesire alanı, hasbahçe, gazino ve lunapark olarak İstanbulluları ağırlayan mekan, bugün kurumsal etkinliklerden lansmanlara, fuarlardan davetlere, düğünlerden dev konserlere, tüm sahne sanatlarından sergilere kadar ses getiren etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı bir etkinlik merkezi olarak hizmet vermektedir. Yaz sezonunda etkinliklerin ihtiyacına göre düzenlenebilen 17.000 kişi kapasiteli alanı, kış sezonunda ise 4.500 kişi kapasiteli kapalı alanı ile şehrin ihtiyacına cevap vermektedir. 2000 metrekarelik çim alana sahip KüçükÇiftlik Bahçe ise yaz sezonunda ayrı bir alan olarak hizmete açılmaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ