Demokrat Zafer

AŞI VE PCR TESTİ DAYATMASINA KARŞI MİTİNG

Bursa ROYAL KÜLTÜR PARK alanında bulunan, ÇINARLI GARDEN CAFEDE, Bursalı halkımız ile çok güzel ve verimli bir toplantı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Plandemi Büyük Buluşma Platformu olarak ve çok değerli, Ali Osman Önder Bey, Av. Seyit Çamurcu, Dr. Neslihan Gülmez ve Sevkul Ateş hanımefendi ile halkımızla bütünleştik. Plandemi tiyatrosu ardında ki gerçekleri anlattık. Coşkulu ve ümit var eden bu buluşma ile bir kez daha anladık ki… Biz halk olarak bir bütünüz. Birlikte güçlüyüz. Plandemi Büyük Buluşma ekibi olarak, tüm Bursa halkına sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. Pes etmek yok. Zafer İnananlarındır.” Plandemi Büyük Buluşma Platformu aşı ve zorunlu PCR uygulamasına tepki amacıyla 11 Eylül 2021 büyük bir mitinge hazırlanıyor.

Aşı olmayanlara AK Parti iktidarı tarafından dayatılan haftada en az 2 defa PCR testi yaptırılması uygulamasına karşı sosyal medyada ortaya çıkan tepkiler her geçen gün artıyor. Aşı olmayan öğretmenlere haftada 2 defa PCR testi yapma zorunluluğu getiren, sinema, kafe, kafeterya ve AVM’ye gitmek isteyenler ile yolculuk yapmak isteyenlere ise son 48 saat içinde PCR testi yaptırma zorunluluğu getiren ve sürekli toplu ulaşım araçlarını kullanmak isteyenlere de haftada 3 defa PCR testi yaptırmayı mecbur kılan PCR genelgesinin 6 Eylül’de yürürlüğe giren aşı olmak istemeyen milyonlarca insanı huzursuz etti.
 
Genelgeye tepki gösteren on binlerce kişi sosyal medyada paylaşımlar yaparak tepki gösterirken oluşturulan Plandemi Büyük Buluşma Platformu da konuyla ilgili miting düzenliyor.
 
PLANDEMİ BÜYÜK BULUŞMA MİTİNGİNE DAVET
 
Kıymetli davetlimiz Sn. İnsan kardeşimiz;
 
“Covit gerçeklerini, insanlara yapılmak istenen covid-19 aşıları ile ilgili tüm hakikatleri, çekinmeden her alanda ifade eden siz değerli İnsan Kardeşimizi; resmi makamların bilgisi dahilinde, resmi adımlar ile organize edeceğimiz Mitingimize davet ediyoruz. Tüm hassasiyetlere dikkat edeceğimiz buluşmamızda, tüm insanlığın umudu, ülkemizin, devletimizin, milletimizin, ailemizin geleceği için küresel düzenin dayattığı yeni dünya düzenine karşı el ele, gönül gönüle olmak istiyoruz. İnsan kardeşliğini barındıran, PLANDEMİ BÜYÜK BULUŞMASI’na katılımlarınız bizleri ve sizlere ümitle bakan aziz milletimizi onore edecek, mutluluklarını yeniden yeşertecektir. Çalışmalarımıza güzel insanlar topluluğunun imzaları ve uğraşları neticesinde gerçekleşecek olan mitingimizde siz değerli şahsiyetleri aramızda görmekten büyük şeref duyarız”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ