Demokrat Zafer

ARMİS YATAK Yeni Uyku Merkezini Arnavutköy’de Açtı

Yüzde yüz yerli üretimle son teknolojik makine parkurunda ürettiği ürünleri ile dikkat çeken, Türkiye yatak sektörünün genç markası Armis Yatak, yeni konsept mağazaları ile satış zincirini büyütmeye devam ediyor. Armis Yatak, İstanbul Arnavutköy’de “Uyku Merkezi” konsepti ile yeni mağazasını açtı.

Dekorasyon severler ve evinde kaliteli şıklığı yaratmak isteyenlerin yeni adresi olacak Arnavutköy Armis Yatak, 150 metrekarelik showroom’unda, haftanın her günü hizmet veriyor.

Konforlu ve sağlıklı uyku anlayışına yeni bir soluk getiren Armis Yatak Uyku Merkezi’nde; yatak, baza, yatak başlıkları ürün gamının yanı sıra uyku konforunu tamamlayacak, yorgan, yastık, alez, bebek takımlarından oluşan beyaz grubu yer alıyor. Ayrıca küçük alanlar için büyük konfor sağlayan hem yatak hem sandık hem kanepe olarak kullanılabilen Daybed, açılınca yatak olan çift kişilik Kuasar kanepe ve tek kişilik Kuasar koltuk yaşam alanlarına farklılık katmak isteyenlerin beğenisine sunuluyor.

Armis Yatak’ın birbirinden şık ve konforlu ürünleri ile tanışmak için size en yakın Armis Yatak Mağazası’nı www.armisyatak.com adresinden öğrenebilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ