Demokrat Zafer

TATİL DÖNÜŞÜ DİP KÖŞE TEMİZLİK

Saruhan Kimya’nın Fakir hijyen ürünleri; çamaşırlardan havlulara, parkelerden perdelere kadar evlerde etkili hijyen sağlıyor.

Normalleşme sürecinin devam ettiği tatil döneminin ardından ev yaşamına dönüşler başladı. Hem iş hem de okul sezonunun başlayacağı bu dönem, evlerde dip köşe bir temizlik yapmanın tam zamanı. Pandeminin devam etmesi, kişisel hijyende olduğu kadar ev hjiyeni konusunda da titiz davranılmasını gerektiriyor.

30 Derece Yıkamada Yüksek Hijyen

İşe ve okula gitme döneminin başlamasıyla maske, mesafe, hijyen kurallarına sıkı bir şekilde uyulması gerekiyor. Kişisel hijyenin yanı sıra, işte ve okulda giyilen kıyafetlerin ve kullanılan eşyaların de iyice temizlenmesi çok önemli.

Kıyafet, çarşaf, havlu gibi birinci derece temas edilen çamaşırlarda, etkili bir hijyen için sadece çamaşır deterjanı kullanmak yeterli olmuyor. Türkiye’de bir ilk olan ve çamaşır deterjanı ile birlikte kullanılan Fakir Antibakteriyel Çamaşır Hijyeni, etkili formülü sayesinde 30 derecede yıkamada bile yüzde 99,9 hijyen sağlıyor.

Fakir Antibakteriyel Çamaşır Hijyeni ile giysiler yıpranmadan, küçülmeden uzun süre kullanılabilirken elde edilen enerji ve su tasarrufuyla çevreyi korumaya da katkı sağlanıyor. Ürün, tüm kıyafetlerin yanı sıra perdeler gibi düzenli temizlenmesi gereken ev eşyalarında da güvenle kullanılabiliyor.

Fakir Antibakteriyel Çamaşır Hijyeni, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı “Biyosidal” ruhsatlı ürünler kategorisinde yer alıyor. Biyosidal ruhsatı, zararlı organizmalar üzerindeki etkinliği kanıtlanmış ve çeşitli laboratuvar testlerinden başarıyla geçen ürünlere veriliyor.

Ahşap Zeminlerde Göz Alıcı Parlaklık

Hassas bir yapıya sahip lamine ve ahşap yüzeyleri doğru ürün ile temizleyip, düzenli bakım yapmak hijyen ve görünüm açısından büyük önem taşırken, ahşabın ömrünü de uzatıyor. Fakir Parkett ahşap temizleyici, Arap sabunu bazlı etkili formülü ile tüm ahşap yüzeylerin temizliği ve günlük bakımında güvenle kullanılabiliyor.

Fakir Parkett, yüzeyde tozların birikmesini engelleyip, daha uzun ömürlü bir temizlik sağlıyor. Ilık suya ilave edilerek kullanılan Fakir Parkett ahşap temizleyici, sünger veya bez ile yüzeye uygulanarak, etkili temizlik ve parlak bir görünüm elde etme imkanı veriyor. Evlerin dekoratif şıklığını tamamlayan ve tüm ahşap zeminlerde kullanılabilen ürün, durulama, kurulama gibi işlemler gerektirmiyor.

Doğanın sürdürülebilirliği dikkate alınarak üretilen Fakir Parkett’in içerdiği aktif maddeler, biyolojik olarak kolay parçalanabilir özelliğe sahip ve ambalajında kullanılan plastiğin dönüştürülebilir olmasıyla çevreci bir ürün.

Ayrıntılı Bilgi: https://www.fakirshop.com.tr/ev-temizligi-hijyen

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ