Demokrat Zafer

garaj11, ikinci el araçlarda öne çıkan trendleri açıkladı.

n11.com’un e-ticaretteki tecrübesi ve güvencesi ile Doğuş Holding’in otomotiv alanındaki bilgi birikiminin birleştirildiği garaj11, Ocak-Haziran 2021 dönemi ikinci el araç trendlerini açıkladı. Kısa sürede aylık 3 milyonun üzerinde tekil ziyaretçi sayısına ulaşan garaj11’den yapılan açıklamada, ikinci el araçlarda en çok tercih edilen marka, model ve araç özellikleri paylaşıldı.

Türkiye’nin pazaryeri modeliyle çalışan ve uçtan uca online satış deneyimi sunan ilk ve tek online ikinci el araç alım ve satım platformu olan garaj11, ikinci el araçlarda en çok tercih edilenleri Ocak – Haziran 2021 trend verileriyle açıkladı. garaj11’den yapılan açıklamaya göre, garaj11’de listelenen araçlar arasında en çok satın alınan marka Volkswagen oldu. Volkswagen’i Renault ve Skoda takip etti.

Ocak – Haziran 2021 tarihleri arasında garaj11’de en çok satılan araç modelleri sırasıyla Renault Clio, Volkswagen Passat, Volkswagen Polo, Renault Megane ve Skoda Octavia oldu.

Seçenekler arasından kişiye özel araç bulmaya yardımcı olan ve kullanıcılara aradıkları araç platforma yüklendiğinde bilgi veren Araç Bulma Asistanına 2 ay gibi kısa bir sürede 10 binin üzerinde kişi kaydoldu. Araç Bulma Asistanıyla garaj11 müşterileri, almak istedikleri aracın marka, model ve yıl bilgisini girerek zamandan kazanıyor ve anlık olarak bilgi alma imkanı yakalıyor. Araç Bulma Asistanına kayıtlı kullanıcıların en çok aradığı ilk 5 araç ise Ford Focus, Renault Clio, Honda Civic, Toyota Corolla ve Renault Megane oldu.

garaj11 müşterileri ikinci el araç tercihlerini %69 oranında otomatik vitesli araçlardan yana kullandı. Satılan araçların  %79’unun ise  dizel araçlar olduğu görüldü. Araçların kasa tipi tercihi %47 ile Hatchback, %44 ile Sedan olarak birbirine yakın seyretti. Segment olarak ise 150 bin TL’nin altındaki araçlar ve C ile B sınıfı araçlar daha çok tercih edildi.

n11.com İkinci El Araç Satış Direktörü Kenan Bilirgen, ‘Çok kısa sürede garaj11 ile aylık 3 milyonun üzerindeki tekil ziyaretçi sayısına ulaştık. Kusursuz müşteri deneyimi sonucu oluşan yüksek müşteri memnuniyetiyle her geçen gün daha fazla tüketiciye hizmet veriyoruz. garaj11, müşterilerine araçlarını anında değerleyip, ücretsiz ekspertiz hizmetiyle güvenle satabilecekleri bir platform sunarken, diledikleri aracı ek masraf veya komisyon ödemeden online olarak satın alma avantajı da sunmaktadır. Güvenli ödeme alt yapısı ve online kredi seçenekleriyle birlikte, garaj11 ikinci el araç alım-satımında uçtan uca online hizmet veren ilk ve tek platform olma özelliği taşımaktadır. Müşterilerimize güven ve kolaylık vaadiyle her geçen gün gelişen hizmetler sunmaya devam edeceğiz.’ dedi.

Araç sahibi olmak, aracını değiştirmek veya aracını hemen satmak isteyenlerin yeni adresi garaj11, Doğuş Grubu’nun otomotiv sektöründeki deneyimi ile n11’in online alışveriş tecrübesinin yanı sıra, güvenli alışveriş ve müşteri hizmetleri konularındaki öncülüğünü birleştirerek öne çıkıyor. garaj11, aldığım araç sağlam mı, garantisi var mı, ekspertiz raporu güvenilir mi, ödeme yaparken sorun yaşar mıyım gibi soruların tümüne n11.com güvencesiyle cevap veriyor.

15 yaşından büyük ve 200 bin kilometreyi geçmiş, airbag işlemli, ağır hasar kayıtlı, sel veya su hasarı olan, çalıntı kayıtlı araçların listelenmediği garaj11’de, internetten cep telefonu alır gibi kolay ve güvenle araç almak mümkün oluyor. Ayrıca ücretsiz olarak sunulan lojistik hizmeti sayesinde, satın alınan araçlar müşterilerin  kapısının önüne kadar kolayca teslim ediliyor.

Araçlarda TÜVSÜD D-expert güvencesi

garaj11 müşterileri, hayalini kurdukları otomobili akıllı filtreleme özelliği ile saniyeler içerisinde görüntüleyip, daha önce hiç olmadığı kadar detaylı bilgiye ulaşabiliyor. garaj11’de tüm araçlar bağımsız TÜV SÜD D-Expert’in ekspertiz raporu ve şase üzerinden tramer sorgulaması aracılığıyla listeleniyor. Detaylı ekspertiz raporunda fiziki olarak aracı gören bir tüketicinin gözle fark edemeyeceği detaylar ve aracın kondisyonuyla ilgili teknik ölçümlere raporda şeffaf bir şekilde yer veriliyor. garaj11 ile devir masrafı da tarihe karışıyor. Otomobilin devir-teslim işlemleri, aracı alan kişi adına garaj11 tarafından gerçekleştirilirken, kullanıcılar yeni otomobiline hiçbir ek komisyon ya da masraf ödemeden anahtar teslim fiyatıyla kavuşuyor.

Araçlarda garanti, banka kredisi, lojistik hizmeti tek platformda

Yalnızca belirli bir yaş ve kilometreye kadar olan araçların listelendiği garaj11’den araç alanlar, aldıkları araçlarda aracın motor, şanzıman, diferansiyel, tork konventörü ve elektrik sisteminde meydana gelebilecek arızaları teminat altına alan 3 ay / 5.000 km garanti fırsatından yararlanabiliyor. Tüketiciler alışveriş anında online olarak kredi başvurularını tamamlayarak, garaj11 müşterilerine özel olarak sunulan finansman seçeneklerinden yararlanabiliyor.  Ödemeler hiçbir ek masraf olmadan n11.com güvencesiyle yapılıyor.

Sigorta tekliflerini anında karşılaştırma şansı

garaj11’in sunduğu Sigortaladim.com iş birliği sayesinde, garaj11 müşterileri satın aldıkları ya da kullanmakta oldukları araçlarına 22 farklı sigorta şirketinin tekliflerini karşılaştırarak trafik ve kasko poliçelerini kolayca ve güvenle satın alabiliyor. garaj11 müşterilerine özel olarak; trafik sigortası satın alan tüm müşterilere araç muayene istasyonlarında egzoz gazı emisyon ölçümü ücretsiz olarak sunuyor ve trafik ile kasko sigortası satın alan müşterilerine de 200 TL değerinde n11 hediye çeki veriyor.

n11.com hakkında
n11.com, Doğuş Grubu ile Güney Kore’nin en büyük gruplarından SK Group’un ortaklığında kurulmuştur. 23 milyondan fazla ürün ve 270 binden fazla kayıtlı iş ortağını müşterileriyle buluşturarak kusursuz bir alışveriş deneyimi sunmak üzere çalışan n11.com, Türkiye’nin öncü açık pazar konseptli alışveriş platformudur.
n11.com bir Doğuş Planet markasıdır”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ