Demokrat Zafer

Devlet Kendisine 40 Yıl Vergi Veren Esnafının Derdine Can Olamadı!

CHP Bursa millet vekili Yüksel Özkan, Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kooparatif Başkanı Sedat Gürle’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan,  CHP Gemlik İlçe Başkanı Şükrü Aksu, Eski CHP İlçe Başkanı Cemil Acar, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kooparatif Başkanı Sedat Gürle’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP Gemlik İlçe Başkanı  Şükrü Aksu ; ‘Hayırlısı olmasını diliyorum ve görevinizde başarılar diliyorum başarılı olacağınızdan hiç kuşkumuz yok ,bunun için gerçekten arkadaşlar çok güzel şeyler  söyledi  , duyduk  Allah utandırmasın sevgili başkanım.’ Aksu iyi dileklerini belirtti.

Sedat Gürle iyi dilekleri kabul ederek gündem konuları ve esnafın pandemiden dolayı zor durumda  olması hakkında konuşuldu çözümler üzerinde duruldu .

CHP Bursa Millet Vekili Yüksel Özkan ; “Görevinizde başarılar diliyorum , sizlere çok büyük görev düşüyor esnaf çok zor durum da esnafın derdini çözerken daha demokratik yollarla daha cesaretli olmanız lazım , bizim üzerimize ne düşerse biz buradayız .

“HER ZAMAN YANINDAYIZ “

Pandemi süreci toplumun tüm kesimlerini çok  etkiledi  ama başta sizi esnaf camiasını çok etkiledi. Zaten var olan bir ekonomik bir kriz vardı pandemi öncesi ve pandeminin de yarattığı olumsuzlar ekonomiyi çok ciddi etkiledi .Türkiye de zaten ekonominin temelinde temel taşları bizim esnafımız , esnafımızın sorunlarını çözemezsek Türkiye deki ekonominin düzlüğe çıkması mümkün değil . bu bir realitedir. Siyasi iktidar siyasi idare köklü çözümler üretmelidir nedir bu yıllardır sizden toplanan vergiler vardır. Ülkemizin bir çok şehrini dolaşıyoruz esnafımız ortak söylediği bir şey var  “40 yıl vergi verdim  bana devlet 40 gün bakamadı” .  bakın altını çiziyorum devlet ,niye devlet çünkü herkesin güvencesi  A partisi ,B partisi , C partisi ,  farklı inanç gruplarının da yani Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının tek güvencesi devlet , ama geldiğimiz noktada ne yazık ki bir parti devleti olduk.”

’40 yıl vergi verdim bana devlet 40 gün bakamadı ‘

Gündem konularını ele alan Özkan ; “Çok ciddi milli güvenlik , ulusal güvenlik sorunları yaşıyoruz bu mülteci olayında sayın cumhurbaşkanı çok farklı şey söyledi arkasından  diğer bakanlıklar çok farklı şey söyledi tarihteki kurtuluş savaşı döneminde Afgan kardeşlerimizin bize bileziklerini bozdurup ta destek verdiğini söyleyerek  bu mülteci akınına  yani bir algı yürüterek toplumda bir kabul görmesi n noktasında çok altını çizerek söylüyorum çok saçma saçma şeyler söylendi.” Dedi.

CHP Bursa Millet Vekili Yüksel Özkan, Gemlik ilçe başkanı Şükrü Aksu, ve yönetim kurulu üyeleri esnafı ziyaret etti ardında muhtarlar derneğinde ziyarette bulundu . Gemlik Muhtarlar Derneği Başkanı Necmettin Şanlı’dan muhtarların sorunlarını dinlendi, çözüm odaklı istişare edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ