Demokrat Zafer

Ateş düştüğü yeri yakıyor.

Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan Bozkurt’u ziyaret etti. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kastamonu Bozkurt sel bölgesinde yaptığı ziyarette, “Karşı karşıya kaldığımız tablo büyük bir felaket, büyük bir acı. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bu acıların tekrar etmemesi için alınacak tedbirlere kafa yormamız gerekiyor” dedi.
Yeniden Refah Partisi Lideri Erbakan, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde hasar gören yerleşim birimlerinde incelemelerde bulundu, selden etkilenen vatandaşları dinledi. . Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, sel felaketinin yaşandığı Bozkurt ilçesinde “Karşı karşıya kaldığımız tablo büyük bir felaket, büyük bir afet” değerlendirmesini yaptı. Tedbirlerin alınmasını gerektiğini söyleyen Erbakan, Selden en çok zarar gören Bozkurt ilçesinde vatandaşlara “geçmiş olsun” dileklerini iletti.
“HUMMALI VE CİDDİ BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR”
Erbakan , gazetecilere yaptığı açıklamada, millet olarak zor günlerden geçildiğini, Vatandaşların zor şartlarda sel felaketinin etkilerini en aza indirmeye çalıştığını aktardı, Afet bölgesinde gazetecilere açıklama  yapan Erbakan şunları kaydetti:
“Kastamonu halkını hürmetle , selamet ile selamlıyorum. Tabi ki şu anda bulunduğumuz bozkurt halkına da Kastamonululara da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Cenabı Allah vefat edenlere gani gani rahmet etsin yaralı kurtulanlara acil şifalar nasip etsin. Bozkurta kastamonuya selden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyoruz. Vefat edenlerin yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Cenabı Allah bir daha böyle felaketler göstermesin. Beterinden saklasın bir an evvel inşallah hem bozkurtu hem sinop ayancığı bütün selden etkilenen bölgeleri insanlarımızı inşallah biran evvel selamete çıkarsın Tabi ki bu afetler dönem dönem oluyor.
Bundan sonrada olacak Bizim inancımıza göre tedbire tevessül farzdır gerekli tedbirlerin afetlerden önce alınması yerine getirilmesi gerekir burada da en büyük sorumluluk devlete yetkililere düşüyor. Birde diğer önemli konuda Afet sonrası yaraların sarılması ile ilgili yapılacak işler. Tabi ki gönüllü kuruluşlarımızda çaba sarf ediyorlar.Ancak asıl gücü devletin ortaya koyması gerekir.”dedi
İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU , ERBAKAN’A BÖLGE İLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ
Sel bölgesi ile  ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştüğünü söyleyen Erbakan Sözlerine şöyle devam etti ;
“Biraz evvel İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Bey’den bilgiler aldık. Aldığımız bilgilere memnun olduk. Çok hummalı bir çalışma yürütülüyor ve maddi kayba uğrayan özellikle esnafımızın bu kayıpları çok büyük oranda büyük ölçüde karşılandığı ifade ediliyor. Bu şekilde olmasını zaten bizde temenni ederdik. İnşallah bu maddi kayıplar hasarlar bir an evvel devletinde gücü ve desteği ile ortadan kaldırılır karşılanır ve inşallah bir an evvel bu yaralar sarılır. Dediğim gibi bundan sonraki bu gibi afetler yangın olsun deprem olsun sel olsun tedbirlerimizi almamız lazım bu çünkü inancımızın da bir gereğidir. İnşallah bundan sonra daha tedbirli oluruz” ifadelerini kullandı.”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ