Demokrat Zafer

Akıl ve bilimin en büyük değer olması ve gençlerimize sahip çıkarak beyin göçünü önlenmesi  için adayım.

Memleket’te demokrasi şöleninde ikinci il başkan adayı da bugün gerçekleştirdiği adaylık açıklaması ile resmen kongre yarışına katıldı. Memleket Parti İl Başkanlığı’nda adaylık açıklamasında bulunan Cavit Kaya’yı partililer katılarak tam destek verdi. Adaylık açıklamasına İl Başkanı Güner Aklan’da katılarak kongre yarışının da “demokrasinin kazanacağını” belirtti. Kaya’nın açıklamasında Mudanya İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, Gürsu İlçe Başkanı Ali Okan, Karacabey İlçe Başkanı Sami Süer, Yenişehir İlçe Başkanı Murat Can ve yönetimleri bulundu. Adaylık açıklamasında İYİ Partinin Milletvekili Adayı da olan Gürsu Şoförler Oda Başkanı Recep Kaya ile geçmiş dönem İsmetiye Muhtarı Mesut Barbaros’da bulundu.

Kaya; “Değerli misafirler vefakar üyelerimiz memleket partisi 1.olağan kongresi il başkanlığı adaylımı açıklama toplantımıza hoş geldiniz. İlhamımızı bir çift mavi gözün ışığından alarak çıktığımız bu yolda milyonlar olarak akmaya ve memleket partisini iktidara taşımaya. Hatt-ı müdafa yoktur sath-ı müdafa vardır o satıh bütün vatandır”diyen ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk”ün  gösterdiği yolda ,Memleket Partisini iktidar yapmak için adayım. 17-mayıs tarihinde kurulan ve bu kısa zamanda 52.ilde örgütlenmeyi tamamlayan partimiz kurumsallaşmış köklenmiş bir parti gibi bugün Bursa da 2.aday ile demokrasi şöleni gerçekleştiriyor. Önümüzde uzun ve ince bir yol var. İnanıyorumki bu yolda biz büyük bir tarih yazacağız.

Genel Başkanımız Muharrem İnce”nin dediği gibi barışacağız, büyüyeceğiz, bölüşeceğiz.

Atatürk ilke ve devrimlerini kendine ilke edinen hukukun üstünlüğünü, kuvvetler ayrılığını, eşitliği barışı ve hakça bölüşümü, ekonomik kalkınmayı ve ülkemizde en iyi yaşanabilir şartları hedefleyen partimiz her geçen çoğalarak büyümek için adayım.

Sloganımız mavi biz dedik ki önce MEMLEKET, çünkü her bir karışı şehit kanları ile sulanmış topraklarımız atalarımızın bize en kutsal emanetidir.

Ardından, ADALET hani derler ya adalet bir kutup yıldızı gibidir, nereye baksan yönünü bulursun

Vicdan, vicdansız adalette olmaz vicdan adaletin olmazsa olmazıdır.

İŞsizlik konusu ülkemizin son yıllarının en büyük sorunu karşımızda bir dağ gibi durmakta

Gençlerimiz işsiz halkımız ekonomik sorunlar ile boğuşuyor esnafımızdan çiftçimize iş insanından işçisine herkes gırtlağına kadar borca batmış durumda!

Aileler dağılıyor. intiharlar arttı, fuhuş yüzde bin artmış, kapanan işyeri sayısı ülke genelinde yüzbinler ile ifade ediliyor. OSB’lerdeki, fabrikalar bir çoğu döviz istikrarsızlığından ya yatırım yapmıyor, ya işçi çıkararak düşük kapasite ile çalışıyor.

Yeni kurulan partiler örgütlerini kurmakta zorlanırken 2 ay gibi bir sürede 52 ilde örgütlenmiş bir partin mensubu olarak her geçen gün çığ gibi büyüyen ve iktidara koşar adımlar ile yaklaşan Memleket Partisi’nde bu hızlı büyümeye katkı koyacağıma inandığım için ve arkadaşlarımın ve ailemin desteğini alarak bu onurlu göreve talibim ve aday oldum.

7.ilçede örgütlenmemizi tamamlamış olarak, kuruluş aşamasından bu güne kadar gözlemlediğimiz ve kısa süre olmasına rağmen yaptığımız bir kaç etkinlikte özellikle gençlerimizin yoğun ilgi göstermesi bizleri fazlasıyla umutlandırmış ve bu oluşumda doğru karar verdiğimizi tescillemiştir.

Örgütlenmemizi tamamlayamadığımız ilçelerinde en kısa zamanda toplumda sevilen heyecanlı ve Kuva-i Milliye ruhunu taşıyan arkadaşlar ile 17. ilçemizde örgütlenmeyi tamamlayıp olası baskın seçimde Bursamızın en ücra köşelerindeki halkımıza da ulaşıp partimizi iktidara taşımak için adayım.

Partililerimizin üye ortalamısının 40.yaş altı olması Genel Başkanımız Muharrem İnce’ye gençlerin ne kadar güvendiğini göstermektedir.

AKP’ nin arpalığı  haline gelmiş yeşil Bursamızın yapılamayan kentsel dönüşümleri, hasbel kader yapılan kensel dönüşümlerinde, rantsal dönüşüme dönüştüğü vatandaşın değil de yandaş mütahitlerin korunduğu projeler ile şirin Bursamızın daha yaşanmaz hale getirildiği özellikle şehrin doğusunun siyasi rant uğruna  kaçak yapılara izin verilerek 21.inci yüz yılda adeta taşra kentine dönüştüğü, bazı mahallerin kentsel dönüşümde dahi içinden çıkılamıyacak hale getiren  sosyal donatı alanlarını ve hazinenin değerli arazilerini yandaşa peşkeş çeken basiretsiz yöneticilerinden, Bursamızı kurtarmak temiz dürüst halkımızda tam karşılığı olan adaylar çıkararak  yerel yönetimlere Memleket Partisinin bayrağını çekmek için adayım.

Özgür basın susturulamaz inancım ile halkımıza doğru ilkeli haber yapan ama ne yazıkki iktidara kalemini teslim etmediği için  bu uğurda bedel ödeyen değerli basın mensuplarımın yanında olmak için adayım.

Gelişmiş ülkelerde ceza evleri bir bir kapanırken ülkemizde köy okullarını kapatan eğitimin en gelişmemiş ülkelerden bile aşağılarda olduğu halkı cahilleştirmek için her mücadelenin yapıldığı ve cahilliğin getirdiği sonuçlar yüzünden usta kalemlerin, değerli bilim adamlarının, saygın askeri personelin, haksız yere ceza evlerinde tutulduğu ve  devletin yeni ceza evleri yaptığı bunu da  övünerek vatandaşına anlattığı düzene engel olmak için adayım.

Sahillerimizin denizden karaya en az 100. metre olması için.

Ormalarımız halkın malıdır halka vermek için adayım.

Yyerli tohuma yerli üretim ve tarıma destek vermek için halkın meclisi söz sahibi olacak her köyde okul, öğretmen , ziraat, mühendisi ,veteriner olması için adayım.

Her mahalleye kreş anaokulu yapılması için,

Akıl ve bilimin en büyük değer olması ve gençlerimize sahip çıkarak beyin göçünü önlenmesi  için adayım.

Engelli çocuklarımızı  yaşam köylerinde tarım bahçelerinde üreterek yaşama katmak için.

yaşlılarımızı yaşıtları ile apart evlerde sağlıklı ve bakımlarında  huzuru yaşamaları için.

İnsanlar insan olmanın hazzını tattıracak yöneticileri seçtirmek için ve Memleket Partisini iktidara taşımak için adayım.

Genel başkanım muharrem incenin önderliğinde yaşanabilir bir ülke için yola çıktık Bursamız için memleketimiz için birlikte başaracağız.

Kongremiz Bursamıza ve memleketimize hayırlı olsun davetimize katıldığınız için bizlere güç verdiniz

bana destek veren başta ailem yol arkadaşlarım tüm üyelerimize ve bursa halkına huzurunuzda teşekkür ederim .” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ