Demokrat Zafer

WATCH OUT BAND İLE TERASTA MÜZİK KEYFİ ANKARALILARI BÜYÜLEDİ

Next Level Teras Konserleri her hafta Başkentin sevilen sanatçılarını ağırlamaya, ziyaretçilerine müzik ziyafeti çekmeye devam ediyor; konserler dizisinde bu kez sahne alan Watch Out Band, 7’den 70’e müzikseverlere keyifli anlar yaşattı.

JLL Türkiye tarafından yönetilen, güvenli ve konforlu alışveriş imkanları yanında gerçekleştirdiği sosyal etkinlikleriyle de dikkat çeken Next Level AVM’nin, 80’ler, Pop Mix ve 90’lar konseptleriyle açık havada teras alanında düzenlediği konserler sürüyor.

Geçtiğimiz hafta 80’lerin en popüler şarkılarını müzikseverler için seslendiren Murat Deryaoğlu ve Zeynep Burcu Altınel’den sonra bu hafta da Watch Out Band, 7’den 70’e müzikseverlere keyifli anlar yaşattı. Pop mix konseptiyle sahneye çıkan ve pop müziğin en sevilen şarkılarını seslendiren başarılı grup, Ankaralılara muhteşem bir yaz akşamı yaşattı.

Açık havada salgın önlemleri kapsamında gerçekleşen konserler 90’lar konseptiyle devam edecek. Zeynep Türköz’ün sahne alacağı konser 27 Ağustos Cuma günü saat 20.00’de başlayacak.

Next Level AVMHakkında:

Next Level Alışveriş Merkezi, Ankara’nın en gelişmiş lokasyonuSöğütözü’nde, Eskişehir ve Konya yollarının kesişim noktasında yer alıyor. Birbirinden seçkin dünya markalarını bünyesinde barındıran alışveriş merkezi, dekorasyonundaki incelikli detayları, tavanı şeffaf süs havuzlarından içeriye süzülen gün ışığı ile ziyaretçilerine ferah ve konforlu bir alışveriş deneyimi sunuyor. Geniş alanlarının yanı sıra Teras alanıyla da ziyaretçilerini açık hava ile buluşturan Next Level Alışveriş Merkezi, pandemi sürecinde de misafirlerine sağlıklı, rahat, konforlu ve güvenli alışverişin yanı sıra keyifli vakit geçirme imkanı sunuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ