Demokrat Zafer

ASKERİMİZİ RİSKE ATAN HERKES SUÇLUDUR

“Düşünüyorum da ülkemizde hiçbir zaman bu kadar alenen halkına, ülkesine, vatanına ve yaşayan herkesin geleceğine ihanet eden bir anlayış iktidar olmamıştı.” geçmiş dönem CHP Parti Meclis üyesi Güler Buğday’dan Taliban üzerine dikkat çeken yazı. Buğday; “İnatla ve ısrarla Tek Adam 85 milyon insan adına yasal ve meşru zemini olmadan keyfi ve şahsi ikbali için Afganistan’la ilgili dayatma yapıyor.
Tek Adam Şahsın Devletinin ısrarla Afganistan’daki terör örgütü katil Taliban’la temas kurma, birlikte olma ve destek verme arzusunu aklı başında olan insanlar anlamakta zorlanıyorlar.
Çünkü ne NATO’nun ne Birleşmiş Milletlerin böyle bir kararı yok.
Daha önce Afganistan’da asker bulundurma teskeresi TBMM’den destek almış ve meşru Afgan hükümetine destek amaçlı askerler gönderilmiştir.
Artık Afganistan’da bir işgal vardır ve bu işgali yapanlarda kanlı bir terör örgütünün dünyaya bela olacak militanlarıdır.
Günlerdir havuz medyasında utanmadan birçok gazeteci (!) geçinen, hukukçu (!) olan, isminin önünde Prof. yazan yalaka ve çıkarcı takımı beyin yıkayıp algı ile Tek Adam keyfiyetine ve dayatmalarına meşruluk kazandırmaya çalışıyorlar.
Taliban gibi katil ordusunun, geçmişi geleceğinin teminatı olacak bir demokrasi düşmanının ve kadınlara cehennemi yaşatan barbar anlayışın işgal ettiği ve herkesin terk ettiği Afganistan’da askerlerimizin var olması ihanettir, cinayettir ve cehalettir.
Ülkeyi geleneklerinden koparıp, yasaları tanımadan, halkların geleceğini düşünmeden şahsi ikbal ve biten iktidarına can suyu arayarak yapılan her girişim yasalar önünde hesap vermeye mahkûm olacaktır.
Bunun için diyorum ki;
Taliban ABD’nin yaratıp kullandığı ve ülkenin başına bela ettiği için kaçmak zorunda kaldığı eli kanlı bir katiller ordusudur.
Taliban ne yasa tanır ne insan hakları nede kadın hakları…
Kadınları mal olarak ve erkeğe hizmette seks objesi olarak gören, işkence yapan, haklarını gasp eden, çocuklara musallat olmuş sapkın bir zihniyetin temsilcileridirler.
Soruyor ve düşünüyorum:
1. Tek Adam, neden bu kadar ısrarla böyle bir katiller ordusu ile ve 2400 kilometre uzakta olan bir devletle hemhal (her bakımdan birleşmek, aynı durumda bulunmak.) olmak istiyor?
2. Tek Adam neden çok daha önemli ilişkilerimizin olduğu Mısırda bugünkü tutumunu göstermemiştir.
3.Tek Adam artık ülkemizde ciddi bir sorun haline gelen ve kaldırılamaz bir yük konumuna gelen Suriyelilere de çözüm olacak olan Esat’la aynı mantıkla görüşmez ve sorunu çözmez.
4.Tek adam, bu ülkenin geleceğini babasının malı gibi keyfince ve hovardaca harcamaya devam ederken yancısı Bahçeli ile birlikte “BEKA” sorunu haline gelmişlerdir.
SON SÖZ:
Taliban ne dostluk için ne Afgan halkı için ne kadınlar için meşru değildir.
Bu ısrar ve inat çok tehlikelidir ve ülkemiz için zararlıdır.
Göç konusunda asla taviz verilmemelidir.
Ülkesini savunamayan, ailesine sırtını dönüp kadınlarını Taliban’a ganimet olarak bırakıp 2400 kilometreyi aşıp bir torba eşyası olmadan ülkemizin her bölgesine dağılan hiç kimseyi istemiyoruz.
Hemen sınır dışı edilmelidirler.
Daha fazlada yazmak istemiyorum çünkü okumak bile istemiyorsunuz korku dağları bekliyor.
Oysa yaşam bizlere acı bir gerçeği öğretmiş ve dayatmıştır:
“Korkma! Korktukça sıra sana da gelecek…”
Sevgiyle saygıyla, eşit yurttaşlar olarak barış ve kardeşlik duyguları ile insanca yaşayalım ve yaşatalım.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ