Demokrat Zafer

ŞİRİNEVLER’İN GELECEĞİNE “YILDIRIM” ÇÖZÜM

İmardan kentsel dönüşüme, sosyal alanlardan kültür merkezlerine, spor tesislerinden modern pazar alanlarına kadar önemli hizmetleri bir bir ilçeye kazandıran Yıldırım Belediyesi, ilçe sakinlerinin fikirlerini alarak hizmet üretmeye devam ediyor. Bu kapsamda Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Şirinevler Mahallesi’ndeki vatandaşla bir araya gelerek bölgenin sorunlarını konuştu.

“DOĞALGAZ ÇALIŞMALARINI AĞUSTOS AYININ SONUNDA BAŞLATIYORUZ”

Şirinevler Mahallesi’nin kaderini değiştirecek çalışmaları ciddiyetle sürdürdüklerinin altını çizen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım Belediyesi olarak mahalle mahalle gezerek vatandaşımızın sorunlarını birlikte istişare ediyoruz. Bugün Şirinevler Mahalle’mizdeki hemşehrilerimizle görüştük. Mahalle sakinlerimize uzun süredir çözülmesini bekledikleri doğalgaz sorununun çözümüne yönelik müjdeli haberi verdik. İlçenin çeşitli noktalarında doğalgaz çalışmalarını ağustos ayının sonunda başlatıyoruz. Şirinevler Mahallesi’ndeki hemşehrilerimiz önümüzdeki yıl doğalgaza kavuşacak. Öte yandan muhtarımızla Deliçay Deresi’nin ıslahına yönelik alanda inceleme yaptık. Mahalle sakinlerimizin talepleri üzere kapalı pazar yeri ve parkı da gündemimize aldık.  Yıldırım’ı ileriye taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Şirinevler Mahalle Muhtarı Yusuf Emre Kürkçü, “Başkanımız Oktay Yılmaz mahallemize sürekli ziyaretler gerçekleştiriyor. Mahalle sakinlerimizle bir araya geliyor ve sorunlarını dinliyor. Kendisine ilettiğimiz her talebi gündemine alıyor ve kısa sürede çözümünü sağlıyor. Ben ziyaretleri için şahsım ve mahalle sakinleri adına Yıldırım Belediye Başkanımız Oktay Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“YILDIRIM’I, YILDIRIMLILARLA BİRLİKTE YÖNETİYORUZ”

Ortak akla ve iş birliğine dayalı bir yönetim anlayışı içinde hareket ettiklerinin altını çizen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım’ı, Yıldırımlılarla birlikte yönetiyoruz. Mahalle ziyaretleri ve Cuma buluşmaları ile vatandaşlarımızla buluşuyor, onların talep ve şikâyetlerini dinliyoruz. Vatandaşlarımızın fikirlerini alarak onları da bir nevi yönetimde söz sahibi kılıyoruz. Yıldırım’da yaşayan herkesin fikri bizim için değerli. Yıldırım’ı, ortak akılla, el ele yönetmeye devam edeceğiz” diye konuştu. Vatandaşla bir araya gelmenin önemine vurgu yapan Yılmaz, “Vatandaşlarla buluşmadan, esnafı dinlemeden, mahalleleri sokak sokak gezmeden üretilen hizmetin yeteri kadar faydalı olmayacağına inanıyoruz. Mahallelerimizin hangi hizmete ihtiyacı olduğunu, o mahallenin sakinlerinden daha iyi kimse bilemez.  Bu yüzden projelerimizi sahada, hemşerilerimizle birlikte şekillendiriyoruz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ