Demokrat Zafer

Erdem, talep ve önerileri muhtarlardan dinledi

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, mahalle sakinleri ve belediye yönetimi arasında önemli bir iletişim görevi üstlenen muhtarlarla Nilüfer Belediyesi Barış Meclisi’nde bir araya geliyor.

Düzenli aralıklarla Nilüfer ilçesindeki 64 mahallenin muhtarlarıyla bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer Belediyesi Barış Meclisi’nde mahalle muhtarlarıyla buluşmaya başladı. Pandemi önlemleri nedeniyle 4 gurup halinde, farklı oturumlarda muhtarlarla bir araya gelecek olan Başkan Erdem bu hafta Beşevler, Konak Mahallesi, Ahmet Yesevi, Yüzüncüyıl, Unçukuru, Kuruçeşme, Çaylı, İhsaniye, Badırga, Üçevler, Ayvaköy, Büyükbalıklı, Çamlıca, Fethiye, İrfaniye ve Üçpınar Mahallesi muhtarlarıyla buluştu. Belediye başkan yardımcıları Zafer Yıldız, Osman Ayradilli, Remzi Çınar ve birim amirlerinin de katıldığı toplantıda muhtarlar, mahalleleri ile ilgili vatandaş talepleri, eksiklikler ve önerileri birebir iletme olanağı buldu.

Nilüfer Belediyesi’nin, pandemi sürecinde ilçenin 64 mahallesinde yürüttüğü hizmetlerinin de değerlendirildiği toplantıda muhtarlar, mahalle sakinlerinin özelikle ulaşım müdürlüğü çalışma programı içersindeki yol yapım ve tadilat işlerinin hız kazanması gerektiği yönündeki talepleri paylaştılar.

Muhtarlıkların yerel yönetim ve mahalle sakinleri arasındaki en önemli iletişim kanallarından biri olduğunu vurgulayan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem “Sizler yaşadığınız ve ilk yöneticisi olduğunuz mahallelerin gözü, kulağısınız. Hizmetlerimizi yürütürken ve projelerimizi oluştururken sizlerin görüş ve önerilerini son derece önemsiyor ve dikkate alıyoruz. Yıllardır düzenli olarak yaptığımız bu toplantıların amacı zaten mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını ve beklentilerini sizden dinlemek. Bu toplantılarda birlikte değerlendirmelerimizi yapıyor ve notlarımızı alıyoruz. Bu açıdan bizlere sağladığınız katkı için siz değerli muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Erdem, Belediye yönetimi ve muhtarların bir sonraki buluşması 24 Ağustos Salı günü yine Nilüfer Belediyesi Halk Evi Hizmet Binası’ndaki Barış Meclisi’nde gerçekleşecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ