Demokrat Zafer

Türkiye’nin her yerinde esnafımızın , çiftçimizin hayatını zorlaştıran şartlar oluştu

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Gemlik’te , Gemlik ilçe Başkanı Serap sevim soylu ve ilçe yöneticileri ile bir araya gelen Davutoğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu..
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Gemlik’te , Gemlik ilçe Başkanı Serap sevim soylu ve ilçe yöneticileri ile bir araya gelen Davutoğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu , Gemlik’in sorunlarını ve ülke gündemini değerlendirdi.
Davutoğlu; “Dünyanın beklide en güzel doğasına sahip yerlerinden birisi Gemlikli Hemşerilerim. Dünyanın en güzel mekanlarından biri derken iltifat olsun diye söylemiyorum . Orhan velinin şiirinde ‘ Gemlik’e doğru denizi göreceksiniz sakın şaşırma der .’Bir tarafımızdan Bursa’mıza kavuşmak Gemliğimize gelmek bakımından yüreğimiz mutluluk ve sevinçle dolu ama diğer taraf dan sürekli kulaklarımız ,gönlümüz , yüreğimiz , Kastamonu da , bozkurt ilçesinde , Bartın da sel felaketi yaşayan kardeşlerimizi yanında bir kez daha sel felaketinde hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum şuanda hala sel ile mücadele etmekte olan Kastamonu da , barında , Sinop ta mücadele etmekte olan vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum inşallah böyle bir acıyla karşılaşmayız . bütün yetkililerin acil şekilde özellikle kayıp vatandaşlarımızla ilgili açıkla yapmasını hepimiz bekliyoruz . ” diye konuştu.
Son dönemde yangın ve sel gibi afetlerin yaşandığını belirten Davutoğlu, ülkenin omuz omuza vermesinin, felaketlerin aşılmasında büyük önem taşıdığını söyledi
Kentsel dönüşüm ihtiyacı var .
Sözlerine şu şekilde devam etti; ‘Gemliğimizi doğrudan ilgilendiren deprem riski başta olmak üzere kentsel dönüşüm ihtiyacı var ama dar bir alanda güzel bir mekan ama dar bir alana sahip sorunlarının çözülmesi lazım. Ulaşım sorunlarının. Depreme hazırlıklı olmayla ilgili yapılacak çalışmalarının ve en önemlisi Gemlik’in son dönemlerde kötü ekonomi yönetimi dolayısıyla hemen hemen her alanda esnafımızın zor durumda olduğunu biliyorum . kötü ekonomi ve pandemi şartları birleşince Türkiye’nin her yerinde esnafımızın , çiftçimizin hayatını zorlaştıran şartlar oluştu. Gelecek partisi olarak Türkiye’nin her yerinde örgütleniyoruz . ve en büyük örgütlerimizden birini Bursa da kurduk . Not ederek çözüm üretmek bizim siyasi anlayışımızdır. Biz Gelecek Partisi olarak esnafımızın , işçilerimizin dertlerine deva olmak her sorunlarını çözüme kavuşturmak ve özellikle genç toplum kesimlerini taleplerini hayata geçirmek üzere yola çıktık. Davutoğlu , Gemlik toplantısının ardından İznik ‘e hareket etti .

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ